Dermio –
kokonaisvaltaiseen
hyvinvoinnin ylläpitoon

Negatiivisten ionien positiivinen vaikutus

Iho

Lisääntyneen hapen saannin myötä ihon laatu paranee, iho silottuu, rypyt ja juonteet pienenevät ja iho uusiutuu nopeammin. Ihon voimistuneen vastustuskyvyn myötä myös monet bakteeriperäiset sairaudet paranevat helpommin ja nopeammin.

Hengitys

Negatiiviset ionit heikentävät elimistössä olevia haitallisia bakteeri- ja mikrobikantoja. Kun elimistö saa lisävoimaa hapesta se toimii paremmin ehkäisten ja parantaen hengityselinsairauksia. Teho on sama kuin jos muuttaisi savuisesta kaupungista viidakkoon vesiputouksen äärelle.

Keskittymiskyky

Negatiiviset ionit lisäävät kognitiivista suorituskykyä parantaen keskittymiskykyä, näkemistä, kuulemista, havaitsemista, oppimista ja muistamista. Negatiivisten ionien on havaittu myös vähentävän stressihormonien tuotantoa.

Mieliala

Tutkimusten mukaan negatiiviset ionit vaikuttavat myös mielialaan, lisääntynyt serotoniinin tuotanto voimistaa yleistä hyvinvoinnin tunnetta. Muun muassa kaamosmasennuksen hoidossa Dermiolla on kirkasvalolamppuihin verrattavissa oleva teho.

Dermio tehostaa koko elimistön toimintaa!

Negatiiviset ionit ovat hajuttomia, mauttomia ja värittömiä molekyylejä, joiden virkistävä vaikutus elimistössä on verrattavissa ukkosmyrskyn jälkeiseen raikkaaseen piristävään ilmaan. Luonnossa negatiivisia ioneja tuottavat eniten vesiputoukset, sateet ja vesistöjen aallokot. Dermio-hyvinvointibuusteri rikastaa ilman hapen negatiivisilla ioneilla, jotka johdetaan kasvoille asetettavan suojakuvun alle. Sieltä ne imeytyvät suoraan ihoon sekä hengityksen välityksellä koko kehoon. Iholle laskeutuvat Ionit parantavat ihon laatua ja sillä saadaan loistavia tuloksia mm. aknen ja muiden ihosairauksien hoidossa.

Hoito vahvistaa tehokkaasti myös elimistön omaa toimintaa heikentämällä useiden eri bakteeri- ja mikrobikantojen elinolosuhteita.

Hengitysteiden kautta elimistöön pääsevät ionit lisäävät hapen määrää veressä. Aivoihin kulkeuduttua happi vaikuttaa piristävästi, kognitiivista suorituskykyä parantavasti ja elimistön normaaleja puolustusmekanismeja vahvistavasti. Serotoniinin tuotanto lisääntyy; Columbia Universityn tutkimusten mukaan hapen negatiiviset ionit ehkäisevät väsymystä, stressiä ja masennusta jopa samoissa määrin kuin kirkasvalolamput. Myös muut kognitiiviset suorituskyvyt paranevat, helpottaen muun muassa havaitsemista, oppimista ja muistamista. Lisäksi negatiiviset ionit heikentävät elimistössä luontaisesti olevia ja ilmaperäisiä bakteeri- ja viruskantoja.

Tiedepiireissä negatiivisten ionien terveysvaikutukset on havaittu jo 1957, jolloin amerikkalainen biologi A.P. Krueger kutsui niitä ”ilmavitamiineiksi”. Negatiivisten ionien positiivisista vaikutuksista ihmisen terveyteen ja hyvinvointiin on tehty paljon riippumattomia tutkimuksia useiden eri yliopistojen ja tutkimuslaitosten toimesta.

Wyergans Happi-ioni-kupu hoito

Hoito toimii itsepalveluperiaatteella kasvopesujen osalta hoidon alussa ja jälkeen, 1. kerralla neuvon tarkoin.

Hinnat

  • Yhden hoitokerran hinta 40 €
  • Kun keräät 10 hoitokertaa vuoden aikana saat yhden hoitokerran veloituksetta
  • Kertasuorituksena maksettu 10:n kerran hoitokortin hinta 330€

 

Hoidolla on tehty huikeita tuloksia, joista muutamia mainitakseni

  • alkavan flunssan etenemisen katkaisu
  • jo edenneen flunssan aiheuttamien oireiden helpottaminen, jopa parantaminen
  • poskiontelotulehduskirteen katkaisu
  • selluliitin merkittävä väheneminen
  • kolmoishermosäryn loppuminen kasvoista
  • couperosan sekä rosacean rauhoittaminen
  • uusimman tutkimukset osoittavat olevan apua myös siitepölyallergiasta kärsiville

 

Tietosuojaseloste