HAPPIBAARI –
kokonaisvaltaiseen
hyvinvoinnin ylläpitoon

Negatiivisten ionien positiivinen vaikutus

Muistatko vanhojen elokuvien ja romaanien hauraat sankarittaret, jotka hengittivät raikasta meri- ja mäntymetsäilmaa huopiin kääriytyneinä? He olivat hoidattamassa itseään meren rannalla ja mäntymetsässä, sillä männyt ja merivesi tuottavat ilmaan paljon negatiivisia ioneita, joilla on monia hyvää tekeviä ja parantavia vaikutuksia.

Meidät nykyajan ihmiset on ympäröity erilaisilla sähköisillä laitteilla, joiden ympärillä ilmassa on runsaasti haitallisia positiivisesti varautuneita ioneita. Ikävä kyllä harvalla meistä on kuitenkaan aikaa viettää toipilaisaikaa parantolassa, ja läheskään kaikki kaupunkien asukkaat eivät pysty liikkumaan riittävästi luonnossa. Dermio Care, eli happi-ionikupuhoito, on nykyajan tehokas vastine pitkille hoitolajaksoille.

Negatiivisten ionien positiivinen vaikutus

Tiedepiireissä negatiivisten ionien terveysvaikutukset on havaittu jo 1957, jolloin amerikkalainen biologi A.P. Krueger kutsui niitä ”ilmavitamiineiksi”. Negatiivisten ionien positiivisista vaikutuksista ihmisen terveyteen ja hyvinvointiin on tehty paljon riippumattomia tutkimuksia useissa eri yliopistoissa ja tutkimuslaitoksissa.

Dermio Care -hoidon tavoitteena on kehon ylijäämähappojen neutralisointi, terveempi iho ja parempi terveys.

Iho

Ihon vanheneminen ennen aikojaan on oikeastaan energian puutetta. Kehon ikääntyessä sisäelimemme ja elintoimintomme tarvitsevat enemmän energiaa kuin keuhkomme kykenevät tuottamaan. Viisas kehomme kuljettaa energiaa ensin tärkeimmille sisäelimille, kuten maksalle, pernalle ja sydämelle, jolloin iholle ei jää riittävästi happea. Kun ihon solut eivät saa tarpeeksi energiaa, se vaikuttaa negatiivisesti solun jakautumiseen ja uusiutumiseen.

Lisääntyneen hapen saannin myötä ihon laatu paranee, se silottuu, rypyt ja juonteet pienenevät ja iho uusiutuu entistä nopeammin. Ihon voimistuneen vastustuskyvyn myötä myös monet bakteeriperäiset sairaudet paranevat helpommin ja nopeammin. Dermio Care -hoidolla on saatu aikaan hyviä tuloksia mm. aknen, ruusufinnin ja herpeksen hoidossa.

Hengitys

Negatiiviset ionit heikentävät elimistössä olevia haitallisia bakteeri- ja mikrobikantoja. Kun elimistö saa lisävoimaa hapesta, se toimii paremmin ehkäisten ja parantaen hengityselinsairauksia. Dermio Care -hoidolla on hoidettu tuloksekkaasti poskiontelo- tulehduskierteitä, katkaistu tehokkaasti alkava flunssa, jo edenneen flunssan oireita on voitu helpottaa tai jopa parantaa ja flunssan kestoa on voitu lyhentää.

Sisäilmaongelmista kärsivät ihmiset ovat saaneet apua monellakin tavalla. Sisäilmaongelmat aiheuttavat usein toksiinien kertymistä kehoon, ja ne saavat aikaan erilaisia tulehdustiloja ja -oireita sekä hengitysteihin että ihoon. Koska hoidolla on myös merkittävä kehoa puhdistava vaikutus, tulehdustilat helpottuvat, energia ja vireystila lisääntyvät ja iho-oireet helpottavat.

Kehon puhdistuminen

Dermio Care -prosessissa palautetaan kehon luontainen happo- tasapaino neutralisoimalla ylijäämähappoja.

Koska hoito vilkastuttaa kehon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, ni- velten ja lihasten jäykkyys ja kipu vähenevät ja ihminen tuntee olonsa vetreämmäksi. Aineenvaihdunnan vilkastumisen myötä kehosta poistuu siihen ajan myötä kertyneitä toksiineja: suolisto puhdistuu, virtsaamisen tarve lisääntyy, turvotukset vähenevät ja hengitysteiden limaisuus vähenee. Kaikki tämä vähentää tulehdustilojen riskiä. Hoito ehkäisee osteoporoosia ja nivelrikkoa aiheuttavaa asidoosista (elimistön liiallista happamoitumista) ja poistaa selluliittia.

Unettomuus

Lähes kansantaudiksi muodostunut unettomuus, olkoon se sitten stressin, erilaisten särkyjen tai vaihdevuosien aiheuttamaa, helpottuu. Hoidon jälkeen uni on syvää, yhtenäistä ja pitkäkestoista.

Mieliala

Tutkimusten mukaan negatiiviset ionit vaikuttavat myös mielialaan, sillä lisääntynyt serotoniinin tuotanto voimistaa yleistä hyvinvoinnin tunnetta. Hapen negatiiviset ionit ehkäisevät väsymystä, stressiä ja masennusta jopa samoissa määrin kuin kirkasvalolamput.

Myös parantanut unen laatu ja vireystila kohottavat mielialaa. Olotila välittömästi hoidon jälkeen on hyvin yksilöllinen. Toiset ovat hyvin energisiä, toiset taas ihanan raukeita ja energisyys tulee vasta hoitoa seuraavana päivänä. Happikupua käytetäänkin myös energiabuustina ja palauttavana hoitona.

Negatiivisten ionien määrä per kuutiosenttimetri ja niiden vaikutus ihmiseen

alle 50
aiheuttaa psyykkisiä häiriöitä

1 000 – 2 000
vähimmäisvaatimus terveelliselle ympäristölle

5 000 – 50 000
kehon immuunijärjestelmä paranee

50 000 – 100 000
bakteereita kuolee ja infektioiden määrä vähenee

100 000 – 500 000
parantaa kehon paranemisprosessia

Huom! Kuvussa on 5 miljoonaa negatiivista ionia per kuutiosenttimetri.

Edellä mainittujen hoitotulosten lisäksi happi-ionikupuhoidolla on saavutettu seuraavia elämän laatua parantavia tuloksia

  • kolmoishermosäryn loppuminen kasvoista
  • immuunijärjestelmän vahvistuminen
  • couperosan rauhoittuminen
  • ihon värin kirkastuminen ja ihon kiinteytyminen
  • migreeninhoito,päänsäryt
  • nivelrikon helpottuminen
  • fibromyalgian helpottuminen
  • oman kollageenituotannon lisääntyminen
  • jäsensäryn väheneminen

Happibaari

Hoitolassa on oma huone happihoidolle. Hoito toimii osin itsepalveluperiaatteella. Ensikäynnillä annetaan ohjeet ja näytetään, missä voit käydä pesemässä kasvosi ennen hoidon aloittamista ja sen jälkeen. Henkilökunta huolehtii koneen käynnistämisestä ja sammuttamisesta, väliajan voit rentoutua hapekasta ilmaa hengitellen.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme 10 kerran sarjahoitoa. Kukin hoitokerta kestää 30 minuuttia ja tehokkainta on, jos koko sarja tehdään 5-6 viikon aikana. Varaa aikaa koko käyntiin noin 45 minuuttia.

Saatavilla myös samaan tekniikkaan perustuva kone kotikäyttöön.

 

Hinnasto

Kertamaksu 40€
5 kerran kortti 175€
10 kerran kortti 299€
Ihotyyppisi mukainen harsonaamio 3,90 – 12€
Lämpöpakkaukset 4€/kerta
Alaselkään sekä niska- ja hartiaseudulle.
Silmänympärysalueen aktiivihoitolaite 7€
Kiinteyttää, aktivoi nestekiertoa ja relaksoi ilmejuonteita